Koje štete možete naplatiti

Povrede u saobraćajnoj nezgodi

Vršimo kompletan proces prijave štete u saobaćajnoj nezgodi, izrađujemo zapisnik o oštećenjima, angažujemo procjenitelja i obračunavamo visinu štete uz naplatu štete u kratkom roku.

Povrede na radu kod poslodavca

Ako ste se imali povredu na radu u firmi javite nam se preduzimemo sve neophodne mjere i postupke da vam odšteta bude priznata i isplaćena u maksimalnom iznosu.

Povrede na javnim mjestima

Ako se povrijedite na bilo kojem javnom mjestu imate pravo na odštetu. Na isplatu štete možete računati i zbog povreda u gradskom prevozu, kupalištima i bazenima, ujeda pasa lutalica, neispravne javne gradske infrastrukture i dr.

Povrede u inostranstvu

U saradnji sa našim partnerima u cijeloj Evropi naplaćujemo odštetne zahtjeve iz saobraćajnih nezgoda. Naši saradnici imaju dugogodišnje iskustvo u realizaciji odštetnih zahtjeva u inostranstvu.

Štete iz kasko osiguranja

Tu smo da vam pomognemo u slučaju kada je vaše vozilo osigurano kasko polisom. Sa nama će vaše vozilo biti osigurano kako priliči vašem ljubimcu na točkovima.

Štete na imovini

Pozovite nas za savjete u slučaju štete na objektima i opremi (požar, poplava, provalna krađa, odgovornost i sl.) ili u slučaju zahtjeva za naknadu materijalne štete u slučaju smrti i oštećenja zdravlja, ili naknadu materijalne štete u drugim slučajevima.

Mediator Consulting kao siguran partner

Poslujemo kao profesionalni centar za naplatu šteta. Imamo veliki broj stručnih saradnika koji u slučaju da ste imali neku štetu za vas sprovode sve pravne i administrativne radnje kako biste štetu iz osiguranja naplatili u maksimalnom iznosu.