Ukratko o nama

Mediator Consulting d.o.o.  je društvo čija je delatnost pružanje usluga posredovanja i savjetovanja u osiguranju. Poslujemo kao profesionalni centar za zastupanje klijenata kod osiguravajućih društava prilikom naplate šteta iz osiguranja.

Bavimo se zaštitom i ostvarivanjem vaših prava u oblasti naknade materijalne i nematerijalne štete. Mediator Consulting je  registrovan za obavljanje vještačenja i zastupanja.

Za vas sprovodimo sve pravne postupke koji se odnose na naplatu štete kao što su: prijava štetnog događaja, procjena štete i vještačenje, drugi administrativni postupci, prigovori i naplata štete.

Misija i vizija

Sigurnim koracima ostvarujemo našu misija

Naša misija je za sve naše klijente ostvariti maksimalnu naplatu štete iz osiguranja i zaštita njihovih prema važećim zakonskim propisima i uslovima iz polise osiguranja.

Kako bismo u tome uspjeli formirali smo tim profesionala koji imaju dugogodišnje iskustvo u osiguranju. Naši saradnici su ključ ostvarenja misije i zadovoljstva klijenata.

Naš tim

Mediator Consulting u svom timu ima visoko obrazovane iskusne i profesionalne kadrove iz oblasti osiguranja, procjenitelje i vještake.

Dugogodišnje iskustvo naših zaposlenih na poslovima osiguranja kao i poslovni i profesionalni ugled kod osiguravajućih društava koje imamo su garant kvalitetnih usluga koje pružamo našim klijentima, a ujedno daju i dodatnu sigurnost u pogledu zaštite ličnih interesa naših klijenata.

Naš tim čini više od 20 visoko kvalifikovanih stručnjaka; pravnika, vještaka svih struka i advokata koji Vam na osnovu dugogodišnjeg iskustva garantuju da će Vaša prava biti ostvarena u potpunosti u najkraćem roku.

Društvena odgovornost

Centar za naplatu šteta u osiguranju  Mediator Consulting u slučaju zaključenja posla upoznaje ugovarača sa svim okolnostima namjeravanog posla i pruža mu sva potrebna objašnjenja i savjete u cilju donošenja odluka koje su od značaja za zaključenje ugovora o osiguranju.

Zapamtite, mi smo na vašoj strani! Preduzimamo sve procese i postupke kako biste bili naš zadovoljan klijent. Vaše zadovoljstvo je preporuka za naše poslovanje, a mi ćemo za vas naplatiti maksimalno mogući iznos naknade iz osiguranja.

Zašto Mediator Consulting

Vaš pravi izbor prilikom naplate štete usljed povrede ili nezgode, saobraćajne nezgode, nezgode u inostranstvu ili štete na vašoj imovini.

Klijent na prvom mjestu
Zadovoljni klijenti ključ uspjeha
Zaštita prava klijenata
Profesionalnost i kvalitet

Šta učiniti u slučaju nezgode

Ukoliko vam se desila nezgoda ili imovinska šteta, pozovite Mediator Consulting. Mi se brinemo o svim pravnim i administativnim postupcima kako biste štetu naplatili u maksimalnom iznosu.

Centar za naplatu šteta

+387 66 252 019